Wat vliegt de tijd!

Het is inmiddels al ongeveer een half jaar geleden dat ik begon met het organiseren van workshops en me steeds meer ben gaan richten op het maken van mijn eigen kleding. Vandaag neem ik even de tijd om stil te staan bij alles wat ik in deze periode heb bereikt en, eerlijk gezegd, ben ik best een beetje trots!

De afgelopen zes maanden zijn een creatieve rollercoaster geweest, waarin ik van alles heb ontworpen en gemaakt. Van zwierige rokken en comfy omslagbroeken tot speelse tops, vrolijke haarbanden, scrunchies, hippe tassen en gezellige poncho’s. Elk stuk dat ik heb gemaakt, heeft me zoveel plezier gebracht, vooral omdat ik steeds weer nieuwe technieken heb kunnen uitproberen en mijn eigen stijl verder heb ontwikkeld.

En dan het pimpen van bestaande kledingstukken! Het is geweldig om iets ouds om te toveren tot iets nieuws en unieks. Dat hele proces van iets persoonlijks en eigens maken, geeft me zoveel energie en voldoening.

Wat ik misschien nog wel het allerleukste vind, is het delen van mijn passie tijdens de workshops. Het is zo inspirerend om te zien hoe deelnemers helemaal opgaan in het creatieve proces en met een grote glimlach hun eigen creaties presenteren. Die momenten van enthousiasme en samen creëren, daar krijg ik echt een boost van!

Als ik terugkijk op de afgelopen maanden, ben ik superblij met alles wat ik heb gedaan en geleerd. Dit is echt nog maar het begin, en ik sta te popelen om verder te gaan en nog meer mooie dingen te maken en te delen. Op naar de volgende zes maanden vol creativiteit en plezier!

Wil je meer zien? Kijk dan vooral even op mijn socials, zoals Facebook en Instagram. Daar deel ik nog meer foto’s van mijn creaties en workshops!